1. Taie carnea în bucați potrivite, numai bune de înfipt pe bețele de frigaruie.
2. Curața ciupercile, taie-le piciorușele și pune-le în vasul cu pui. Separat, fierbe inimile de curcan/pui.
3. Presara o lingura cu boia (amestecul e cel mai bun), adauga câteva linguri cu sos barbecue, o lingurița cu oregano și una cu cimbru pisat, sare și piper dupa gust și puțin ulei.
4. Adauga bucațile de pui și lasa deoparte 15 minute. Înfașoara-le în câte o felie de bacon și înfige-le pe țepușe de frigaruie.
5. Procedeaza la fel cu inimile și ciupercile. Așaza-le precum soldațeii într-o tava tapetata cu hârtie de copt, stropește cu sos și da la cuptorul înfierbântat 30 de minute, întorcând frigaruile la jumatatea timpului. Servește-le imediat stropite cu sos barbecue.
500 g pui
300 g ciuperci
300 g bacon
150 g inimi de curcan
sos barbecue
cimbru
oregano
ulei
sare
piper
Adaugă comentariu