Home » Frigarui cu ciuperci si sunca

Frigarui cu ciuperci si sunca

  1. Tocați usturoiul mărunt și puneți-l într-un castron împreună cu uleiul de măsline, rozmarinul, sare și piper.
  2. Se amestecă bine compoziția și se lasă la rece pentru jumătate de oră.
  3. Se curăță ciupercile și se înfășoară cu câte o felie de bacon.
  4. Se înșiră pe bețe de frigăruie, alternând cu foi de dafin. 
  5. Se stropesc frigăruile cu  ulei și se așează pe grătarul încins.
  6. Se servesc stropite cu amestecul de ulei și condimente, alături de fripturi sau alte preparate.

  Credit Foto: thinkstock/ getty images

Poza principala

frigarui_de_ciuperci_in_sunca.jpg

  • 8 ciuperci de pădure
  • 100 g bacon afumat
  • 10 frunze de dafin
  • 2 căței usturoi
  • 2 crenguțe rozmarin
  • 30 ml ulei măsline
  • sare
  • piper
În căutare pentru o garnitură aromată? Avem o soluție cu ciuperci și bacon, totul înșirat pe bețe de frigăruie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.