- Tocați usturoiul mărunt și puneți-l într-un castron împreună cu uleiul de măsline, rozmarinul, sare și piper.
- Se amestecă bine compoziția și se lasă la rece pentru jumătate de oră.
- Se curăță ciupercile și se înfășoară cu câte o felie de bacon.
- Se înșiră pe bețe de frigăruie, alternând cu foi de dafin.
- Se stropesc frigăruile cu ulei și se așează pe grătarul încins.
- Se servesc stropite cu amestecul de ulei și condimente, alături de fripturi sau alte preparate.
Credit Foto: thinkstock/ getty images
Poza principala
- 8 ciuperci de pădure
- 100 g bacon afumat
- 10 frunze de dafin
- 2 căței usturoi
- 2 crenguțe rozmarin
- 30 ml ulei măsline
- sare
- piper
În căutare pentru o garnitură aromată? Avem o soluție cu ciuperci și bacon, totul înșirat pe bețe de frigăruie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu