- Curățați creveții și spălați-i, apoi tamponați-i cu prosoape de hârtie.
- Plasați creveții și feliile de nectarine într-o pungă resigilabilă.
- Pentru sos, combinați într-un bol coriandru, coaja de portocală, sucul de portocală, sosul de chili și usturoiul.
- Turnați sosul obținut peste creveți și sigilați.
- Lăsați punga în frigider să se marineze pentru un interval de la 15 minute la 1 oră.
- Scoateți nectarinele și creveții din pungă.
- Montați alternativ pe frigărui și presărați sare după gust.
- Plasați frigăruile pe un grătar și gătiți-le timp de 7-9 minute.
- Serviți cu felii de portocală proaspătă.
- Dacă folosiți bețe de frigărui de bambus, lăsați-le în apă caldă timp de 30 de minute înainte de utilizare.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 25 creveți mari
- 2 nectarine, feliate
- 3 linguri coriandru proaspat
- 2 lingurite coaja de portocala
- 2 linguri suc de portocala
- 1 lingura sos de chili
- 1 cățel de usturoi, tocat
- 1/8 linguriă sare
- felii de portocala
Fructe și fructe de mare, un deliciu ușor de preparat.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu