Mâncăruri

Frigarui cu fructe de mare

  1. Spala sepiile și taie-le în bucăți mici.
  2. Toacă ierburile aromatice și amestecă-le cu 2 linguri de ulei de măsline și pesmetul.
  3. Adaugă sare și piper după gust și amestecă-le bine.
  4. Înfige bucățile de sepie pe bețe de frigărui.
  5. Rostogolește-le prin amestecul de ierburi și pesmet.
  6. Așează-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  7. Coace-le la 200 de grade pentru aproximativ 10 minute.
  8. Stropește-le cu suc de lime.

  Credit Foto: Fotolia/ Andrey Starostin

Poza principala

frigarui_fructe_mare.jpg

  • 500 g sepii 
  • 1 lingură cimbru 
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură tarhon
  • 1 crenguță rozmarin
  • 4 linguri ulei măsline
  • 1 lime
  • sare 
  • piper
Fie că le pregătești pe grătar sau în cuptor, aceste frigărui sunt delicioase.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE