- Spala sepiile și taie-le în bucăți mici.
- Toacă ierburile aromatice și amestecă-le cu 2 linguri de ulei de măsline și pesmetul.
- Adaugă sare și piper după gust și amestecă-le bine.
- Înfige bucățile de sepie pe bețe de frigărui.
- Rostogolește-le prin amestecul de ierburi și pesmet.
- Așează-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
- Coace-le la 200 de grade pentru aproximativ 10 minute.
- Stropește-le cu suc de lime.
Credit Foto: Fotolia/ Andrey Starostin
Poza principala
- 500 g sepii
- 1 lingură cimbru
- 1 legătură pătrunjel
- 1 lingură tarhon
- 1 crenguță rozmarin
- 4 linguri ulei măsline
- 1 lime
- sare
- piper
Fie că le pregătești pe grătar sau în cuptor, aceste frigărui sunt delicioase.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu