1. Amesteca uleiul de masline cu sosul picant si toarna peste cuburile de somon.
2. Taie dovleceii rondele. Opareste-le un minut, apoi scurge-le bine. Pune cate un cub de ardei rosu pe cate un bat de frigaruie, dupa care alterneaza cuburile de somon cu rondelele de dovlecei. La capatul fiecarui bat, pune cate un cub de ardei rosu
3. Unge fiecare frigaruie cu restul de ulei de masline si pune-le pe gratar. Stropeste cu lamaie.
Poza principala
Galerie foto
35ml de ulei de masline
45ml de sos picant
500g de somon, fara pielita si taiat cubulete
4-6 dovlecei, taiati rondele
Un ardei rosu, taiat cuburi
Suc de lamaie
Iata ce puteti pregati pentru un barbecue cu prietenii. Aceste frigarui delicioase sunt reteta succesului.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu