Frigarui cu tofu

  1. Ghimbirul ras îl amestecați cu sosul de soia, uleiul de măsline, sarea și piperul. 
  2. Puneți brânza tofu tăiată cubulețe, în amestecul de soia și lasați la marinat pentru 40 minute.
  3. Legumele tăiate se fierb la abur aproximativ 10-12 minute.
  4. Înșirați legumele pe bețe de lemn, alternând legume cu brânza tofu.
  5. Puneți frigăruile pe grătar, câte 2 minute pe fiecare parte.
  6. Din când în când, ungeți-le cu pensula și cu sos de soia. 

 Credit Foto: Fotolia/ exclusive-design

 

Poza principala

frigarui_tofu_si_legume.jpg

  • 350 g tofu
  • 2 dovlecei
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 broccoli
  • 2 cm ghimbir proaspăt
  • 2 linguri sos soia
  • 2 morcovi
  • 4 linguri ulei măsline
  • 2 ardei grași
  • sare
  • piper
Și vegetarienii se pot bucura de niște frigărui delicioase, cu legume colorate si brânză tofu.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE