- Ghimbirul ras îl amestecați cu sosul de soia, uleiul de măsline, sarea și piperul.
- Puneți brânza tofu tăiată cubulețe, în amestecul de soia și lasați la marinat pentru 40 minute.
- Legumele tăiate se fierb la abur aproximativ 10-12 minute.
- Înșirați legumele pe bețe de lemn, alternând legume cu brânza tofu.
- Puneți frigăruile pe grătar, câte 2 minute pe fiecare parte.
- Din când în când, ungeți-le cu pensula și cu sos de soia.
Credit Foto: Fotolia/ exclusive-design
Poza principala
- 350 g tofu
- 2 dovlecei
- 300 g ciuperci proaspete
- 1 broccoli
- 2 cm ghimbir proaspăt
- 2 linguri sos soia
- 2 morcovi
- 4 linguri ulei măsline
- 2 ardei grași
- sare
- piper
Și vegetarienii se pot bucura de niște frigărui delicioase, cu legume colorate si brânză tofu.
Facebook Comments
Adaugă comentariu