1. Decojiti si taiati ceapa. Decojiti telina si taiati-o in cubulete. Puneti ceapa si telina si gatiti soté in ulei intr-o tigaie. Adaugati orez, apa si legumele deshidratate. Gatiti amestecul timp de 20 de minute, cu capacul pus. Asezonati cu lamaie si patrunjel.
2. Taiati pestele in bucatele si puneti-le pe o frigaruie. Asezonati cu sare si piper. Prajiti frigaruile in ulei timp de 1 minut pe fiecare parte. Serviti aceste frigarui de peste cu orez.
Poza principala
Galerie foto
1/2 ceapa
1 telina
1/2 lingura ulei
50 g orez
150 ml apa
1/2 lingura cu legume deshidratate
coaja de la ¼ lamaie
2 linguri de patrunjel tocat
FRIGARUI:
75 g filé de somon
75 g filé de peste alb
sare si piper
1 lingura ulei
credit foto: Guliver
Un orez de legume gustos si cremos cu aroma de lamaie proaspata, numai bun de servit cu frigarui de peste sau fructe de mare.
Numar de portii
1
Facebook Comments
Adaugă comentariu