1. Pune cuburile de peste pe betele de frigarui.
2. Da prin razatoare usturoiul, ghimbirul, lemongrass-ul si ardeiul iute rosu. Adauga sucul de lime, sosul de soia si uleiul de masline si amesteca. Unge frigaruile cu acest amestec si pune-le la gratar pana sunt patrunse si aurii pe toate partile.
3. In acest timp, prepara salsa amestecand frunzele de menta si coriandru, fructele de papaya si castravetele.
4. Aranjeaza frigaruile pe un platou si serveste cu salsa.
500g de peste, taiat in cuburi
2 catei de usturoi
Ghimbir de marimea unui deget, curatat
O bucata mica de lemongrass proaspat
Un ardei iute rosu
Suc de lime
125ml de sos de soia
45ml de ulei de masline
Frunze proaspete de menta
Frunze proaspete de coriandru
1 castravete, taiat
1 pawpaw (papaya), taiat
Adaugă comentariu