- Dacă folosii frigărui de lemn, țineți-le într-un bol cu apă pentru 15 minute.
- Tăiați ananasul în cuburi și aprindeți grătarul la foc mediu.
- Într-un bol combinați uleiul, sarea și piperul.
- Adăugați buățile de carne și amestecați.
- Înfigeți pe bețe alternativ carne și ananas.
- Frigeți frigăruile pe fiecare parte până când sunt rumenite. Aproximativ 8 minute pentru fiecare parte.
- Într-un bol amestecați sucul de lămâie, castravetele, ceapa , mierea și piper.
- Serviți frigăruile cu această salsa.
Credit Foto: Fotolia/justynapankowska
Poza principala
- 1 ananas
- 2 linguri ulei măsline
- 1 linguriță sare
- piper
- 750 g piept pui
- 1 lămâie
- un castravete
- jumătate ceapă
- 1 lingură miere albine
Party cu prietenii? Răsfață-i cu aceste frigărui fragede și aromate.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu