Home » Mâncăruri » Frigarui de pui cu salata de cuscus
Mâncăruri

Frigarui de pui cu salata de cuscus

1.Curăță puiul de eventualele pielițe și taie-l cuburi. Pune-l într-un castron împreună cu o marinadă preparată din zeama de lămâie, usturoi pisat, o lingură cu ulei și două frunze de salvie zdrobite. Acoperă și dă la rece măcar jumătate de oră.

2.Pune cușcușul într-un castron și toarnă deasupra vinegreta preparată din zeama de lămâie, 3-4 linguri cu ulei de măsline, sare și piper alb proaspăt măcinat. Amestecă, acoperă și lasă 20 de minute să absoarbă cușcușul lichidul.

3.Pune pe bețele de frigărui carnea de pui și ardeiul gras tăiat bucăți mari și rumenește-le pe un grătar încins sau într-o tigaie teflonată. Stropește-le din când în când cu marinada în care a stat carnea.

4.Aerează cușcușul cu o furculiță, adaugă ardeiul tăiat cubulețe, potrivește gustul de sare și piper (dacă mai este nevoie), și servește salata împreună cu frigăruile de pui.

credit foto: © asab974 – Fotolia.com

 

Rulouri din piept de pui

Poza principala

salata_de_cuscus_fotolia_66810689_subscription_xxl.jpg_c_asab974_-_fotolia.com_mica.jpg

1 cană cu cușcuș

2 lămâi

½ ardei gras roșu

½ ardei gras verde

½ ardei gras galben

ulei de măsline

sare

piper alb

frunze de mentă (pentru decor)

 

pentru frigărui:

1 piept mare de pui

2 lămâi

2-3 căței de usturoi

ulei de măsline

salvie

1 ardei gras verde/roșu/galben

 

Wraps cu pui si legume

Un pranz gustos, numai bun de savurat in familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.