1.Curăță puiul de eventualele pielițe și taie-l cuburi. Pune-l într-un castron împreună cu o marinadă preparată din zeama de lămâie, usturoi pisat, o lingură cu ulei și două frunze de salvie zdrobite. Acoperă și dă la rece măcar jumătate de oră.
2.Pune cușcușul într-un castron și toarnă deasupra vinegreta preparată din zeama de lămâie, 3-4 linguri cu ulei de măsline, sare și piper alb proaspăt măcinat. Amestecă, acoperă și lasă 20 de minute să absoarbă cușcușul lichidul.
3.Pune pe bețele de frigărui carnea de pui și ardeiul gras tăiat bucăți mari și rumenește-le pe un grătar încins sau într-o tigaie teflonată. Stropește-le din când în când cu marinada în care a stat carnea.
4.Aerează cușcușul cu o furculiță, adaugă ardeiul tăiat cubulețe, potrivește gustul de sare și piper (dacă mai este nevoie), și servește salata împreună cu frigăruile de pui.
credit foto: © asab974 – Fotolia.com
1 cană cu cușcuș
2 lămâi
½ ardei gras roșu
½ ardei gras verde
½ ardei gras galben
ulei de măsline
sare
piper alb
frunze de mentă (pentru decor)
pentru frigărui:
1 piept mare de pui
2 lămâi
2-3 căței de usturoi
ulei de măsline
salvie
1 ardei gras verde/roșu/galben
Wraps cu pui si legume
Adaugă comentariu