Mâncăruri

Frigărui de pui cu sos de usturoi

1.Taie carnea cuburi sau fâșii. Amestecă restul ingredientelor și toarnă-le peste carnea de pui. Acoperă și dă la rece pentru câteva ore sau, cel mai bine, lasă-le peste noapte.

2.Pune carnea pe bețele pentru frigărui, unge-le cu sosul în care au stat la marinat, și așază-le fie pe un grătar încins, fie pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, apoi o dai în cuptorul preîncâlzit. Stropește frigăruile din când în când cu sos.

3.Pentru sos, pisează usturoiul și freacă-i cu puțină sare până devin ca o cremă. Adaugă muștarul, oțetul și, treptat, uleiul.  

4.Servește frigăruile de pui cu sos de usturoi, rucola și fâșii de ceapă roșie. 

credit foto: © ld1976 – Fotolia.com

Frigarui cu bacon

Poza principala

frigarui_fotolia_63713053_subscription_xxl.jpg_c_ld1976_-_fotolia.com_mica.jpg

2 piepți de pui

100 ml ulei

zeama de lămâie

½ linguriță cu turmeric

½ linguriță cu piper

½ linguriță cu ardei iute/chili

1 linguriță cu sare

 

pentru sosul de usturoi:

1 căpățână de usturoi

100 ml ulei de floarea-soarelui

1 linguriță cu oțet alb

1 linguriță cu muștar

ceapă rumenită

sare

 

Frigarui exotice

Frigarui de pui delicioase, perfecte pentru un pranz in familie sau cu prietenii.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE