1: Spala cartofii si pune-i la fiert. Decojeste-i, taie-i cubulete si rumeneste-i in putin ulei. Condimenteaza-i cu rozmarin si putin ardei iute tocat marunt. Pastreaza-i la cald pana pregatesti frigaruile.
2: Separat, taie restul legumelor in bucati potrivit de mari. Stropeste-le cu ulei de masline, dupa care presara rozmarin si oregano dupa gust. Lasa-le cateva minute pentru a se intrepatrunde aromele.
3: Infige legumele, alternativ, pe betele de frigaruie si rumeneste-le intr-o tigaie teflonata neunsa. Serveste aceste frigarui vegetale alaturi de cartofii picanti.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
6 cartofi
cateva ciuperci
1 ardei gras
1/2 vanata
1/2 ardei iute
2 cepe
2 rosii
rozmarin
oregano
ulei
O reteta perfecta daca tii post sau daca esti vegetarian.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu