1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade.
2. Pregatiti salsa intr-un castronel amestecand rosiile cu ceapa tocata si menta. Potriviti de sare si piper. Acoperiti si dati la rece.
3. Puneti rondelele de ceapa intr-o tava, apoi asezati fripturile de miel peste ele. Turnati zeama de lamaie si asezonati.
4. Coaceti pentru 40-45 de minute sau pana cand carnea de miel este frageda, iar ceapa s-a inmuiat. Serviti fripturile cu ceapa si salsa.
Poza principala
Galerie foto
250 g rosii prunisoare, taiate fin
1 ceapa rosie, tocata fin
o mana de frunze de menta, taiata
sare si piper negru
1 ceapa rosie, taiata rondele
4 fripturi de miel, fara grasime
zeama de la 1/2 lamaie
Aroma usoara a mentei complimenteaza excelent textura carnii de miel.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu