Home » Friptură de porc aromată

Friptură de porc aromată

1. Spală bucata de carne, șterge-o cu un șervet curat și cresteaz- o din loc în loc cu un cuţit bine ascuţit. 

2. În fiecare crestătură, bagă ușor câte o feliuţă de usturoi. Unge carnea de porc cu ulei și condimenteaz-o cu sare și busuioc. 

3. Așază carnea într-un vas termorezistent. Adaugă cu o ceșcuţă de apă și lasă la cuptor până se pătrunde. 

4. Din când în când, stropește friptura de porc cu sosul format în tavă. Servește friptura de porc alături de rondele de cartofi copţi.

 

Friptura picanta cu legume

Poza principala

friptura_de_porc_aromata_mica.jpg

500 g pulpă de porc

5 căței de usturoi

300 g cartofi

40 ml ulei

busuioc

sare

 

Broccoli cu legume si friptura

Un fel ideal pentru orice masa, aceasta friptura o poti servi langa cartofi sau langa o salata proaspata!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE