1. Spală bucata de carne, șterge-o cu un șervet curat și cresteaz- o din loc în loc cu un cuţit bine ascuţit.
2. În fiecare crestătură, bagă ușor câte o feliuţă de usturoi. Unge carnea de porc cu ulei și condimenteaz-o cu sare și busuioc.
3. Așază carnea într-un vas termorezistent. Adaugă cu o ceșcuţă de apă și lasă la cuptor până se pătrunde.
4. Din când în când, stropește friptura de porc cu sosul format în tavă. Servește friptura de porc alături de rondele de cartofi copţi.
Poza principala
Galerie foto
500 g pulpă de porc
5 căței de usturoi
300 g cartofi
40 ml ulei
busuioc
sare
Un fel ideal pentru orice masa, aceasta friptura o poti servi langa cartofi sau langa o salata proaspata!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu