1.Pregătește un amestec din 2 căni cu apă rece, foi de dafi n, rozmarin, sare, piper și usturoi tăiat. Crestează carnea și las-o la macerat 3 ore.
2.Așaz-o apoi într-o tavă cu unt topit. Presară ceapă tocată și lasă la cuptor timp de 30-40 de minute.
3.Pune pătrunjelul într-un mojar cu sare, usturoi și zdrobește bine. Toarnă treptat ulei de măsline și amestecă până obţii o pastă.
4.Îndepărtează ceapa din friptură și toarnă sosul de verdeţuri. Pentru a fi mai deosebită, servește friptura cu sos, ceapă tocată și ananas.
Poza principala
Galerie foto
700 g pulpă de porc
2 căni cu apă
3 căței de usturoi
2 cepe
100 g unt
ananas
2 foi de dafin
rozmarin
sare
piper
piper
sare
Pentru o masa in familie, apetisanta si gustoasa, incearca reteta de porc cu ananas!
Numar de portii
4
Calorii
295
Facebook Comments
Adaugă comentariu