Home » Friptură de porc cu ciuperci

Friptură de porc cu ciuperci

1. Taie carnea de porc în bucăţi, condimentează- le și rumenește-le în puţin ulei. 

2. Scoate carnea pe un platou și în grăsimea rămasă adaugă vinul amestecat cu smântâna și muștar. 

3. După ce a dat într-un clocot, pune ciupercile tăiate în sferturi și măslinele și potrivește gustul de sare. 

4. Când ciupercile champignon sunt pătrunse, adaugă bucăţile de carne și lasă la cuptor friptura de porc cel mult 30 de minute.

 

Frigărui asortate

Poza principala

friptura_de_porc_cu_ciuperci_mica.jpg

600 g pulpă de porc

500 g ciuperci champignon

100 g măsline

300 ml vin

75 g muştar

200 ml smantana pentru gatit

50 g unt

ulei

sare

piper

 

Friptură condimentată

O mâncare delicioasă şi rapid de preparat cu friptura de porc.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE