- Plasați zmeura în blender, împreună cu coaja rasă și sucul de limetă.
- Adăugați muștarul, cimbrul și zahărul.
- Pulsați și adăugați ușor uleiul de măsline.
- Asezonați cu sare și piper după gust.
- Îndepărtați pielea fielurilor de carne și acoperiți-o cu sosul de zmeură.
- Acoperiți vasul cu foie și lăsați carnea să se marineze pentru 6 ore la frigider.
- Scoateți carnea din marinadă și prăjiți-o la foc potrivit pentru 15 minute.
- Folosiți o tigaie tip grill.
- Serviți cu salată.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 2 fileuri de porc
- 200 g zmeură
- 1 limetă
- 1 lingură muștar
- 2 fire cimbru
- 100 ml ulei măsline
- 1 linguriță zahăr
- sare
- piper după gust
Din categoria fripturilor delicioase, vă facem o propunere fragedă și dulce cu sos de zmeură.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu