1. Puneti carnea intr-un bol si adaugati sosul de soia, sherry-ul, usturoiul, ghimbirul si faina de grau. Amestecati bine si lasati compozitia sa marineze timp de 15 minute.
2. Incalziti o tigaie la temperatura ridicata. Adaugati uleiul. Adaugati apoi ceapa si prajiti pana ce aceasta se inmoaie.
3. Adaugati carnea si prajiti prin agitare timp de 2-3 minute. Garnisiti cu rozmarin tocat proaspat si asezonati dupa gust. Serviti cu paste sau piure si legume.
Poza principala
Galerie foto
500 g carne de strut feliata subtire
25 ml sos de soia
25 ml sherry
4 capatani de usturoi pisate
10 g ghimbir ras
10 g faina de grau
20 g ulei floarea-soarelui
2 cepe rosii feliate
Aroma dulce a cepei completeaza perfect aceasta friptura de strut. Puteti, desigur, folosi carne de vita sau de porc ca alternativa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu