Home » Friptura de vita in crusta de piper

Friptura de vita in crusta de piper

1.Scoate din frigider antricoatele si lasa-le sa ajunga la temperatura camerei, apoi freaca-le cu ulei si acopera-le cu piperul zdrobit.
 
2.Incinge o tigaie, adauga untul si lasa-l sa se topeasca. Pune si carnea si prajeste-o 3-4 minute pe fiecare parte. Inainte de a fi gata, pune si caperele, coaja si sucul de la o lamaie, oregano si amesteca bine.
 
3.Scoate antricoatele si acopera-le cu o folie pentru cateva minute.
 
4.Pentru salata de cartofi, pune-i la fiert in coaja in apa cu sare. Lasa-i sa se racoreasca, curata-i de coaja si taie-i sferturi. Amesteca toate ingredientele pentru sos si toarna-l peste cartofi. Amesteca bland, pentru a nu-i sfarama.
 
5.Serveste antricoatele de vita cu salata de cartofi si sosul de capere si unt.

Poza principala

13-7-2012_1.jpg

    4 antricot de vită
    700 g cartofi mici
    3 linguri cu piper zdrobit
    3 linguri cu unt
    2 linguri cu capere in saramura
    suc de lămâie
    1 linguriță cu oregano
sos
    125 ml smântână
    2 linguri cu hrean ras
    1 linguriță cu oţet
    zeamă de lămâie
    3 linguri cu maioneză
    sare
    piper

Friptura de vita in crusta de piper este preparatul ideal pentru masa de duminica: aromat si gust deosebit.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.