1.Scoate din frigider antricoatele si lasa-le sa ajunga la temperatura camerei, apoi freaca-le cu ulei si acopera-le cu piperul zdrobit.
2.Incinge o tigaie, adauga untul si lasa-l sa se topeasca. Pune si carnea si prajeste-o 3-4 minute pe fiecare parte. Inainte de a fi gata, pune si caperele, coaja si sucul de la o lamaie, oregano si amesteca bine.
3.Scoate antricoatele si acopera-le cu o folie pentru cateva minute.
4.Pentru salata de cartofi, pune-i la fiert in coaja in apa cu sare. Lasa-i sa se racoreasca, curata-i de coaja si taie-i sferturi. Amesteca toate ingredientele pentru sos si toarna-l peste cartofi. Amesteca bland, pentru a nu-i sfarama.
5.Serveste antricoatele de vita cu salata de cartofi si sosul de capere si unt.
4 antricot de vită
700 g cartofi mici
3 linguri cu piper zdrobit
3 linguri cu unt
2 linguri cu capere in saramura
suc de lămâie
1 linguriță cu oregano
sos
125 ml smântână
2 linguri cu hrean ras
1 linguriță cu oţet
zeamă de lămâie
3 linguri cu maioneză
sare
piper
Adaugă comentariu