1.Taie mușchiul de vită în bucăţi. Bate-le ușor, dă-le cu bicarbonat și lasă-le la rece 30 de minute.
2.Clătește cu apă fiecare bucată, tamponează-le cu un șervet și unge-le cu ulei. Pune-le pe un grătar de teflon și rumenește-le pe ambele părţi. Ai grijă să nu le usuci prea tare. Sărează-le după gust.
3.Decojește roșiile și taie-le în cubuleţe. Taie în cubuleţe și castravetele, ardeiul și ceapa. Stropește cu ulei și oţet, adaugă sare, rondele de ardei iute și aromatizează cu pătrunjel tocat.
Poza principala
Galerie foto
500 g muşchi de vită
sare
ulei
2 roşii
1 castravete
1 ceapă
1 ardei gras
1/2 ardei iute
2 linguri cu ulei
1 linguriță cu oțet
pătrunjel
sare
Savuroasa și foarte gustostoasa, friptura de vită cu salată este o cină perfectă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu