Tăiați ardeii grași în cubulețe și îi căliți separat în câte o lingura cu ulei de măsline. Lăsați pe foc aproximativ 15 minute. Apoi condimenați cu sare si piper după gust.
Ardeii iuți îi scurgeți de oțet și îi tăiați în bucați mai mari.
Caperele spălate foarte bine și scurse de excesul de apă, le tocați cu cuțitul. La final le asezonați cu ulei de măsline.
Gratarul trebuie așezat la o distanța de 5 cm deasupra jarului și lăsat să se încingă.
Puneți carnea pe grătarul încins și lasați-o câte 5 minute pe fiecare parte, presarând-o cu sare grunjoasă.
După cele 10 minute, scoateți carnea de pe grătar, taiați-o în bucați mari și serviți-o stropită cu ulei de măsline si cu legumele deja pregătite.
Credit foto: Fotolia/ Lukas Gojda
1 antricot vită
5 linguri ulei măsline
200 g ardei grași galbeni/ roșii
150 g ardei iuți în oțet
100 g capere
sare
piper
Adaugă comentariu