Friptura marocana cu porc si prune afumate

  1. Taie merele în cuburi.
  2. Crestează bucățile de ceafă și umple golurile cu mere și prune afumate, însă doar cu jumătate din cantitate.
  3. Într-o tigaie de cuptor adaugă untul și bucățile de carne.
  4. Adaugă vinul alb.
  5. Introdu tava în cuptorul prîncălzit la 180 de grade pentru 1 oră.
  6. După primele 30 minute, adaugă restul fructelor.
  7. Servește cu semințe de susan pe deasupra. 

 Credit Foto: Fotolia/ Picture Partners

Poza principala

ceafa_cu_prune_uscate_si_seminte_de_susan.jpg

  • 800 g ceafă porc
  • 200 g prune afumate
  • 200 ml vin alb
  • 200 g mere
  • 5 linguri ulei măsline
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 linguri semințe susan
Pregătește o cină marocană cu mult gust și aromată.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE