Home » Promo » Friptura in piper cu sos cremos de coniac
Promo

Friptura in piper cu sos cremos de coniac

1. Dati fripturile prin piperul pisat. Acoperiti si lasati la frigider.

2. Incalziti untul intr-o tigaie si prajiti fripturile pe ambele parti, pentru un minut.

3. Micsorati focul si prajiti-le dupa preferinte (pana la 10 minute pentru o friptura bine facuta). Adaugati coniacul in tigaie si flambati-l, varsand putin coniac pe flacara sau aprinzandu-l cu un chibrit.

4. Lasati flacara sa se stinga. Luati tigaia de pe foc, scoateti fripturile si amestecati treptat smantana in tigaie. Serviti fripturile cu sosul cremos.

Poza principala

rexfeatures_424619c_mica.jpg

4 fripturi, muschi de vita
2 linguri piper macinat
60 g unt
1 lingura ulei de masline
2 linguri coniac
150 ml smantana

Pentru a gati mai repede aceasta friptura, dati carnea prin piper cu o zi inainte de pregatire si lasati-o in frigider.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.