1. Dati fripturile prin piperul pisat. Acoperiti si lasati la frigider.
2. Incalziti untul intr-o tigaie si prajiti fripturile pe ambele parti, pentru un minut.
3. Micsorati focul si prajiti-le dupa preferinte (pana la 10 minute pentru o friptura bine facuta). Adaugati coniacul in tigaie si flambati-l, varsand putin coniac pe flacara sau aprinzandu-l cu un chibrit.
4. Lasati flacara sa se stinga. Luati tigaia de pe foc, scoateti fripturile si amestecati treptat smantana in tigaie. Serviti fripturile cu sosul cremos.
Poza principala
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
4 fripturi, muschi de vita
2 linguri piper macinat
60 g unt
1 lingura ulei de masline
2 linguri coniac
150 ml smantana
Pentru a gati mai repede aceasta friptura, dati carnea prin piper cu o zi inainte de pregatire si lasati-o in frigider.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu