1.Taiati ardeii in bucati mai mari. Inmuiati painea in lapte.
2.Amestecati toate ingredientele, inclusiv carnea tocata. Potriviti bine cu sare si piper negru proaspat macinat.
3.Puneti amestecul intr-o tava de chec sau cozonac, unsa cu ulei. Coaceti friptura intr-un cuptor deja incalzit pentru 30-40 de minute pana ce totul devine maroniu-auriu. Serviti aceasta friptura rapida cu sos de rosii si ceapa caramelizata.
Poza principala
Galerie foto
125 g ardei iuti murati
4 felii de paine
125 ml lapte
1 kg carne tocata de vita
1 ou
1 ceapa tocata
10 g busuioc uscat
Ardeii iuti murati ofera o aroma usor picanta la aceasta friptura usor de pregatit. Inlocuiti ardeii iuti cu ardei gras proaspat sau cu rosii marinate, ca o alternativa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu