1. Indepartati osul si grasimea de pe carne. Taiati ceapa verde bucatele.
2. Amestcati ingredientele pentru sos.
3. Prajiti friptura, ceapa verde si ardeiul pe gratar sau intr-o tigaie normala, cu o lingurita de ulei. Asezonati cu sare si piper.
4. Serviti friptura cu ceapa verde, sos dulce-acrisor, orez fiert si frunze de salata.
Poza principala
Galerie foto
1 cotlet de porc (steak)
3 fire ceapa verde
1 ardei iute mic, taiat
10 g sare
5 g piper negru
50 g orez, fiert
Pentru sos:
1 lingurita sos de soia
1 lingura sirop concentrat de portocale
1 lingurita miere
1/2 lingurita ghimbir
5 g piper cayenne
1 catel de usturoi, pisat
Sosul dulce-acrisor si ghimbirul ii va da fripturii tale o aroma deosebita.
Numar de portii
1
Facebook Comments
Adaugă comentariu