Mâncăruri

Fritpura de miel cu sos de vin

  1. Într-un castron amestecă sosul Worchestershire și uleiul de măsline.
  2. Adaugă peste acest amestec feliile de carne și lasă-le să se marineze 5-10 minute.
  3. Într-o tigaie pune la prăjit bucățile de carne câte 3 minute pe fiecare parte.
  4. Când carnea este gata, scoate-o pe un platou și acoper-o cu folie de aluminiu pentru a o păstra caldă.
  5. În tigaia în care s-a prăjit, adaugă untul și firele de rozmarin tocate mărunt.
  6. Adaugă usturoiul zdrobit și vinul roșu.
  7. Lasă la foc mic 4-5 minute. 
  8. Servește bucățile de carne cu sosul obținut și cu garnitură de cartofi.

 Credit Foto: Fotolia/ THPStock

Poza principala

miel_cu_rozmarin_vin_rosu.jpg

  • 2 felii pulpă miel
  • 1 lingură ulei măsline
  • 2 lingurițe sos Worchestershire
  • 30 g unt
  • 1 crenguță rozmarin
  • 2 căței usturoi
  • 4 linguri vin roșu
Friptură de miel în sos de vin, o rețetă suculentă cu care îi veți impresiona pe cei dragi.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE