- Într-un castron amestecă sosul Worchestershire și uleiul de măsline.
- Adaugă peste acest amestec feliile de carne și lasă-le să se marineze 5-10 minute.
- Într-o tigaie pune la prăjit bucățile de carne câte 3 minute pe fiecare parte.
- Când carnea este gata, scoate-o pe un platou și acoper-o cu folie de aluminiu pentru a o păstra caldă.
- În tigaia în care s-a prăjit, adaugă untul și firele de rozmarin tocate mărunt.
- Adaugă usturoiul zdrobit și vinul roșu.
- Lasă la foc mic 4-5 minute.
- Servește bucățile de carne cu sosul obținut și cu garnitură de cartofi.
Credit Foto: Fotolia/ THPStock
Poza principala
- 2 felii pulpă miel
- 1 lingură ulei măsline
- 2 lingurițe sos Worchestershire
- 30 g unt
- 1 crenguță rozmarin
- 2 căței usturoi
- 4 linguri vin roșu
Friptură de miel în sos de vin, o rețetă suculentă cu care îi veți impresiona pe cei dragi.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu