- Se încinge uleiul într-o tigaie de cuptor.
- Se adaugă cartofii tăiați în felii și ceapa tocată.
- Presărați sare și piper după gust.
- Gătiți până când devin aurii, adăugați usturoiul și mențineți pe foc pentru încă 1 minut.
- Într-un castron amestecați ouăle, ierburile aromatice, laptele și un praf de sare.
- Turnați amestecul peste cartofi.
- Presărați brânza de capră și introduceți tigaia în cuptor pentru 12-14 minute.
- Lăsați câteva minute să se odihneasc, apoi feliați și serviți.
Credit Foto: Fotolia/ Martin Turzak
Poza principala
- 2 linguri ulei măsline
- 2 cartofi mici, feliați
- 1 fir ceapă verde
- 2 căței usturoi
- 9 ouă
- 3 linguri lapte integral
- 3 linguri ierburi aromatice ( mărar, bucuios, tarhon… )
- 1/4 linguriță sare
- 70 g brânză de capră
Cartofi aromatizați cu usturoi și acoperiți cu amestec de ouă și brânză de capră. Un mic dejun perfect.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu