Frittata cu cartof, ierburi si branza de capra

  1. Se încinge uleiul într-o tigaie de cuptor.
  2. Se adaugă cartofii tăiați în felii și ceapa tocată.
  3. Presărați sare și piper după gust.
  4. Gătiți până când devin aurii, adăugați usturoiul și mențineți pe foc pentru încă 1 minut.
  5. Într-un castron amestecați ouăle, ierburile aromatice, laptele și un praf de sare.
  6. Turnați amestecul peste cartofi.
  7. Presărați brânza de capră și introduceți tigaia în cuptor pentru 12-14 minute.
  8. Lăsați câteva minute să se odihneasc, apoi feliați și serviți. 

  Credit Foto: Fotolia/ Martin Turzak

Poza principala

frittata_ierburi_si_cartof.jpg

  • 2 linguri ulei măsline
  • 2 cartofi mici, feliați
  • 1 fir ceapă verde
  • 2 căței usturoi
  • 9 ouă
  • 3 linguri lapte integral
  • 3 linguri ierburi aromatice ( mărar, bucuios, tarhon… )
  • 1/4 linguriță sare
  • 70 g brânză de capră
Cartofi aromatizați cu usturoi și acoperiți cu amestec de ouă și brânză de capră. Un mic dejun perfect.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE