- Preîncălziți cuptorul la 220 grade.
- Într-un bol amestecați ouăle cu un praf de sare și piper.
- Adăugați pătrunjelul tocat, sucul și coaja de lămâie, apoi parmezanul.
- Adăugați creveții decorticați.
- Într-o tigaie de cuptor încingeți untul, adăugați amestecul și mențineți pe foc pentru 1 minut.
- Introduceți vasul în cuptor pentru 4-5 minute.
- Serviți cu ardei iute presărat pe deasupra și salată de spanac sau rucola.
Credit Foto: Fotolia/ azurita
Poza principala
- 6 ouă
- sare
- piper
- o mână pătrunjel tocat
- coaja de la 1 lămâie
- sucul de la un sfert lămâie
- 1 lingură parmezan
- 180 g creveți
- ulei măsline
- 1 lingură unt
- 1/2 ardei iute, tocat
Începe dimineața cu un mic dejun sățios.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu