Home » Mâncăruri » Frittata cu creveti si patrunjel
Mâncăruri

Frittata cu creveti si patrunjel

  1. Preîncălziți cuptorul la 220 grade.
  2. Într-un bol amestecați ouăle cu un praf de sare și piper.
  3. Adăugați pătrunjelul tocat, sucul și coaja de lămâie, apoi parmezanul.
  4. Adăugați creveții decorticați.
  5. Într-o tigaie de cuptor încingeți untul, adăugați amestecul și mențineți pe foc pentru 1 minut.
  6. Introduceți vasul în cuptor pentru 4-5 minute.
  7. Serviți cu ardei iute presărat pe deasupra și salată de spanac sau rucola.

  Credit Foto: Fotolia/ azurita

Poza principala

frittata_cu_creveti_si_patrunjel.jpg

  • 6 ouă
  • sare
  • piper
  • o mână pătrunjel tocat
  • coaja de la 1 lămâie
  • sucul de la un sfert lămâie
  • 1 lingură parmezan
  • 180 g creveți
  • ulei măsline
  • 1 lingură unt
  • 1/2 ardei iute, tocat
Începe dimineața cu un mic dejun sățios.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE