1.Bate ouăle într-un castron, adaugă un praf de sare, laptele și brânza dată pe răzătoare.
2.Pune o oală cu apă la fiert și fierbe broccoli pentru 2-3 minute, scurge-l și rupe-l în buchețele.
3.Încinge 2-3 linguri cu ulei într-o tigaie adâncă și sotează pentru 2 minute ardeiul, ciupercile și roșiile tăiate după preferință.
4.Adaugă broccoli, amestecul de ouă, brânză și lapte, oregano și busuioc după gust, amestecă ușor și dă la cuptor aproximativ jumătate de oră. Servește frittata cu legume imediat.
Poza principala
Galerie foto
6 ouă
100 g brânză ceddar
1 ardei gras
broccoli (2-3 buchețele)
2 ciuperci
2-3 roșii micuțe
60 ml lapte
sare
oregano
busuioc
ulei
Mai sofisticată decât o omletă, frittata cu legume este delicioasă pentru mic-dejun în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu