- Încinge uleiul şi rumeneşte, pe foc mic, carnea de pui. Dă într-un clocot bucheţelele de broccoli, nu mai mult de un minut, şi sotează-l în puţin ulei împreună cu ceapa tăiată julien, iar după ce carnea de pui s-a rumenit, tai-o mărunt şi pune-o împreună cu legumele.
- Într-un castron mare, bate ouăle cu sarea, piperul şi boiaua. Adaugă cartofii zdrobiţi cu furculiţa. Toarnă amestecul peste cel de carne, broccoli şi ceapă, apoi presară deasupra mărar tocat mărunt.
- Pune frittata cu pui şi cartofi la cuptorul încins în prealabil şi coace 20-25 de minute. Serveşte fritatta imediat alături de o salată verde sau castraveţi cornişon presăraţi cu sare.
credit foto: Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
9 ouă
2 cartofi mari copţi
300 g pui
1 ceapă medie
2-3 bucheţele broccoli
1 linguriţă cu paprica afumată
1 linguriţă cu sare
½ linguriţă cu piper negru
1 lingură cu ulei
mărar verde
O masă uşor şi rapid de preparat, gustoasă şi săţioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu