Mâncăruri

Frittata cu pui si cartofi

  1. Încinge uleiul şi rumeneşte, pe foc mic, carnea de pui. Dă într-un clocot bucheţelele de broccoli, nu mai mult de un minut, şi sotează-l în puţin ulei împreună cu ceapa tăiată julien, iar după ce carnea de pui s-a rumenit, tai-o mărunt şi pune-o împreună cu legumele.
  2. Într-un castron mare, bate ouăle cu sarea, piperul şi boiaua. Adaugă cartofii zdrobiţi cu furculiţa. Toarnă amestecul peste cel de carne, broccoli şi ceapă, apoi presară deasupra mărar tocat mărunt.
  3. Pune frittata cu pui şi cartofi la cuptorul încins în prealabil şi coace 20-25 de minute. Serveşte fritatta imediat alături de o salată verde sau castraveţi cornişon presăraţi cu sare.

 

credit foto: Thinckstock 

Poza principala

frittata_cu_pui_si_cartofi_mi.jpg

9 ouă

2 cartofi mari copţi

300 g pui

1 ceapă medie

2-3 bucheţele broccoli

1 linguriţă cu paprica afumată

1 linguriţă cu sare

½ linguriţă cu piper negru

1 lingură cu ulei

 

mărar verde

O masă uşor şi rapid de preparat, gustoasă şi săţioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE