Încearcă o altfel de omletă, mai sățioasă și mai gustoasă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de rapiță
- 3 cepe, din care 2 feliate subțire și 1 fin tocată
- 1 lingură pastă de curry
- 500 g roșii cherry, tăiate în jumătate
- 1 ardei iute roșu, fin tocat și cu semințele îndepărtate
- 1 mână de coriandru, fărâmițat
- 8 ouă mari, bătute
- 1 avocado
- suc de lămâie
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o tigaie antiaderentă.
- Adăugați ceapa felii și se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 10 minute până când se înmoaie și devine aurie.
- Se adaugă pasta de curry și se prăjește timp de 1 minut.
- Adăugați jumătate din cantitatea de roșii și jumătate din ardeiul iute.
- Se fierbe până când amestecul este gros.
- Se încălzește cuptorul la 220 de grade.
- Se adaugă jumătate din cantitatea de coriandru peste ouă și asezonați, apoi se toarnă peste amestecul de ceapă.
- Se amestecă ușor o dată sau de două ori, apoi se fierbe la foc mic timp de 8-10 minute.
- Se transferă la cuptor timp de 3-5 minute.
- Pentru a face salsa, se amestecă avocado, restul de ardei iute și roșiile rămase, ceapa fin tocată, coriandru rămas și zeamă de lămâie, apoi asezonați.
- Serviți frittata cu salsa.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu