1: Opareste spanacul in apa cu putina sare si lasa-l la scurs. Dupa ce s-a racorit, taie-l cat mai marunt. Intr-o tigaie, in 2-3 linguri cu ulei incins, caleste doua minute ceapa taiata julien si cateii de usturoi tocati marunt. Intre timp, bate ouale cu laptele si incorporeaza cascavalul ras, parmezanul si spanacul taiat. Sareaza si pipereaza.
2: Rastoarna compozitia de oua peste ceapa calita si amesteca usor. Lasa la foc potrivit si intoarce pe partea cealalta cu o paleta mai mare sau cu ajutorul unei farfurii intinse (pune farfuria deasupra tigaii, rastoarna frittata si da-i drumul cu grija inapoi in tigaie).
3: Serveste frittata cu paine intermediara sau neagra, alaturi de salata verde sau de salata de andive imbogatita cu sos de lamaie si ulei de masline.
Revista Bucataria de Azi
6 oua
200 ml lapte
200 g spanac
1 ceapa mare
200 g cascaval
50 g parmezan
2 catei de usturoi
sare
piper alb
ulei
Adaugă comentariu