Frittata cu sparanghel, bacon si branza de capra

  1. Plasați o tigaie pe sursa de foc și adăugați 1 lingură cu ulei de măsline. 
  2. Adăugați baconul tăiat cuburi și rumeniți-l ușor.
  3. Adăugați deasupra usturoiul tocat mărunt, sparanghelul și cimbru după gust.
  4. Prăjiți totul pentru 4 minute, până când sparanghelul începe să se frăgezească.
  5. În acest timp, bateți ouăle cu smântâna, parmezanul ras, sare și piper.
  6. Turnați compoziția în tigaie și amestecați cu grijă pentru a distribui ingredientele uniform pe toată suprafața tigăii.
  7. Presărați deasupra brânza de capră.
  8. Lăsați frittata la foc mic, fără să amestecați până când ouăle încep să se așeze.
  9. Lăsați frittata să se odihnească pentru 2 minute înainte de a fi tăiată.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

frittata_cu_sparanghel_bacon_si_branza_de_capra.jpg

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 100 g bacon tăiat cuburi
  • 1 cățel usturoi
  • 250 g sparanghel curățat și tăiat
  • un praf cimbru uscat
  • 4 ouă
  • 3 linguri smântână
  • 20 g parmezan ras
  • sare
  • piper măcinat
  • 100 g brânză de capră
Pregătește cea mai importantă masă a zilei într-un mod plăcut și colorat.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE