- Plasați o tigaie pe sursa de foc și adăugați 1 lingură cu ulei de măsline.
- Adăugați baconul tăiat cuburi și rumeniți-l ușor.
- Adăugați deasupra usturoiul tocat mărunt, sparanghelul și cimbru după gust.
- Prăjiți totul pentru 4 minute, până când sparanghelul începe să se frăgezească.
- În acest timp, bateți ouăle cu smântâna, parmezanul ras, sare și piper.
- Turnați compoziția în tigaie și amestecați cu grijă pentru a distribui ingredientele uniform pe toată suprafața tigăii.
- Presărați deasupra brânza de capră.
- Lăsați frittata la foc mic, fără să amestecați până când ouăle încep să se așeze.
- Lăsați frittata să se odihnească pentru 2 minute înainte de a fi tăiată.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 1 lingură ulei de măsline
- 100 g bacon tăiat cuburi
- 1 cățel usturoi
- 250 g sparanghel curățat și tăiat
- un praf cimbru uscat
- 4 ouă
- 3 linguri smântână
- 20 g parmezan ras
- sare
- piper măcinat
- 100 g brânză de capră
Pregătește cea mai importantă masă a zilei într-un mod plăcut și colorat.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu