1. Intr-o oala adanca de aproximativ 26cm, incalzeste uleiul si prajeste ceapa si usturoiul pana se inmoaie, apoi asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
2. Adauga feliile de cartof si prajeste-le usor. Pune patrunjelul si tonul. Asaza frumos amestecul in aceeasi oala si presara cuburile de feta.
3. Bate ouale si smantana impreuna, asezoneaza dupa gust si toarna-le in oala. Ai grija ca ouale sa se infiltreze in amestec. Da la foc mic pana ce ouale se coaguleaza.
4. Pune oala la cuptor pana se topeste branza. Scoate-o afara si feliaza frittata. Se serveste cu paine proaspata si salata mixta.
45ml de ulei
1 ceapa, taiata marunt
2 catei de usturoi
Sare si piper
3-4 cartofi fierti, decojiti si feliati
45g de patrunjel proaspat, tocat
O conserva de ton in ulei, scursa
O bucata de branza feta, taiata cubulete
6 oua
60ml de smantana
Adaugă comentariu