Home » Vegetarian & vegan » Frittata de cartofi dulci
Vegetarian & vegan

Frittata de cartofi dulci

Mic dejun colorat, sățios și nutritiv! Proteină de calitate pentru o alegere sănătoasă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 1 cartof dulce mare
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă curățată și tocată mărunt
  • sare de mare
  • piper măcinat
  • 4 ouă mari
  • 1 mână frunze de arpagic tocate

Modalitate de preparare:

  1. Încinge cuptorul la 250 de grade.
  2. Curăță cartoful și taie-l cuburi de 1 cm.
  3. Încinge o tigaie antiaderentă și pune uleiul de măsline în ea.
  4. Când începe să fie fierbinte pune în ea ceapa și cartoful.
  5. Asezonează bine cu sare și piper.
  6. Călește legumele la foc mediu timp de 4-5 minute, amestecând din când în când, până când cuburile de cartofi încep să se înmoaie și să se rumenească.
  7. Bate ușor ouăle într-un bol și pune frunzele de arpagic.
  8. Toarnă amestecul peste cuburile de cartofi și agită tigaia ușor pentru a distribui ingredientele.
  9. Prăjește la foc mic timp de cțteva minute.
  10. Introdu tigaia în cuptor până când frittata începe să se închege deasupra.
  11. Lasă-le deoparte 1 minut, apoi cu o spatulă mută frittata pe un platou.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare. 

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.