Mic dejun colorat, sățios și nutritiv! Proteină de calitate pentru o alegere sănătoasă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 1 cartof dulce mare
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 ceapă curățată și tocată mărunt
- sare de mare
- piper măcinat
- 4 ouă mari
- 1 mână frunze de arpagic tocate
Modalitate de preparare:
- Încinge cuptorul la 250 de grade.
- Curăță cartoful și taie-l cuburi de 1 cm.
- Încinge o tigaie antiaderentă și pune uleiul de măsline în ea.
- Când începe să fie fierbinte pune în ea ceapa și cartoful.
- Asezonează bine cu sare și piper.
- Călește legumele la foc mediu timp de 4-5 minute, amestecând din când în când, până când cuburile de cartofi încep să se înmoaie și să se rumenească.
- Bate ușor ouăle într-un bol și pune frunzele de arpagic.
- Toarnă amestecul peste cuburile de cartofi și agită tigaia ușor pentru a distribui ingredientele.
- Prăjește la foc mic timp de cțteva minute.
- Introdu tigaia în cuptor până când frittata începe să se închege deasupra.
- Lasă-le deoparte 1 minut, apoi cu o spatulă mută frittata pe un platou.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Facebook Comments
Adaugă comentariu