Preincalziti cuptorul la 200 de grade.
Turnati uleiul intr-un vas termorezistent. Puneti legumele si potritivi de sare si piper. Dati la cuptor si coaceti legumele pentru 10 minute.
Separat, fierbeti cartofii.
Bateti ouale, apoi adaugati branza rasa si maslinele.
Scoateti vasul din cuptor si turnati compozitia de oua, amestecand bine. Dati din nou la cuptor si coaceti pentru 20 de minute.
Taiati frittata si cartofii in felii. Puneti feliile de cartof peste o felie de frittata, apoi asezati o alta felie de frittata. Garnisiti cu branza rasa si nasturel.
6 cepe verzi, tocate
6 dovlecei mici, tocati
1 ardei gras rosu, tocat
100 g masline fara samburi
70 g branza Gruyere, rasa
6 oua
6 cartofi medii, curatati
30 ml ulei de masline
sare si piper negru proaspat macinat
o mana de nasturel
extra branza Gruyere pentru topping
Adaugă comentariu