Home » Vegetarian & vegan » Frittata din albușuri și legume verzi
Vegetarian & vegan

Frittata din albușuri și legume verzi

Mic dejun dietetic și sățios.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 300 g praz feliat
  • 2 dovlecei tocați
  • 4 fire ceapă verde, tocată
  • sare
  • piper măcinat
  • 30 g spanac, spălat și tocat
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 10 albușuri de ou sau 5 ouă întregi
  • 30 g brânză feta

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 180 ° C.
  2. Sotați prazul într-o tigaie cu 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu până se înmoaie.
  3. Se adaugă dovleceii urmați de ceapa verde și se fierbe timp de încă câteva minute.
  4. Se adaugă spanacul, apoi asezonați cu puțină sare și piper alb.
  5. Adăugați pătrunjelul și îndepărtați de pe sursa de foc.
  6. Aranjați legumele într-o tigaie de 20 cm, sau în cupe de briosă individuale dacă doriți un aspect deosebit.
  7. Se toarnă deasupra albușul de ou și se amestecă ușor.
  8. Adaugați brânza feta apoi introduceți în cuptorul fierbinte.
  9. Gătiți timp de 20 de minute.
  10. Se servește caldă sau rece.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.