Mic dejun dietetic și sățios.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 300 g praz feliat
- 2 dovlecei tocați
- 4 fire ceapă verde, tocată
- sare
- piper măcinat
- 30 g spanac, spălat și tocat
- 2 linguri pătrunjel tocat
- 10 albușuri de ou sau 5 ouă întregi
- 30 g brânză feta
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 180 ° C.
- Sotați prazul într-o tigaie cu 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu până se înmoaie.
- Se adaugă dovleceii urmați de ceapa verde și se fierbe timp de încă câteva minute.
- Se adaugă spanacul, apoi asezonați cu puțină sare și piper alb.
- Adăugați pătrunjelul și îndepărtați de pe sursa de foc.
- Aranjați legumele într-o tigaie de 20 cm, sau în cupe de briosă individuale dacă doriți un aspect deosebit.
- Se toarnă deasupra albușul de ou și se amestecă ușor.
- Adaugați brânza feta apoi introduceți în cuptorul fierbinte.
- Gătiți timp de 20 de minute.
- Se servește caldă sau rece.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu