Vegetarian & vegan

Fulgi de ovaz cu fructe uscate

Text
Fulgi de ovaz cu fructe uscate
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
fulgi_de_ovaz_cu_fructe_uscate__mg_6441.jpg

Ingrediente

200 g fructe uscate amestecate (ex. portocale, smochine, curmale, mere)
200 g fulgi de ovăz
500 ml lapte bătut
4 lingurițe fistic

Mod de preparare

Tai fructele uscate în bucăți mici și adaugi fulgi de ovăz peste ele. Așezi amestecul în 4 farfurii adânci sau în castroane și torni deasupra laptele bătut. Lași să se înmoaie puțin. Tai fisticul în bucăți mici sau îl presezi într-un mojar. Presari apoi fisticul zdrobit peste fulgii de ovăz.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE