1.Fierbe pastele in apa cu sare si o lingura cu ulei de masline. Nu le fierbe mai mult decat este indicat pe pachetul cu paste!
2.Separat, fierbe fasolea pastai rupta in bucati. Intre timp, caleste ceapa in unt topit. Adauga usturoiul feliat, crenvurstii taiati rondele si fasolea fiarta.
3.Lasa putin pe foc, dupa care stinge cu apa calda in care ai dizolvat concentratul de legume.
4.Pune pastele scurse bine si sosul picant. Potriveste gustul de sare si lasa sa mai dea intr-un clocot, doua. Serveste cat sunt fierbinti.
Poza principala
Galerie foto
2 cepe
250 g fundite
5 crenvursti
2 linguri cu unt
200 g fasole pastai
5 catei de usturoi
1 concentrat de legume
1 lingura ulei de masline
sare
Simple, delicate si usor de preparat, le mananci cat ai clipi, atat sunt de gustoase!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu