Home » Fursecuri cu bezea

Fursecuri cu bezea

Puneti faina pe planseta si o framantati cu untul,zaharul, nucile date prin masina ,cu praful de sare ,pana la omogenizare .Se lasa la frigider pana a doua zi ,o lasati 15-20 minute la temperatura camerei si faceti din ea bilute cat o nuca mica . Le asejati in tava pe hartie de copt si la mijloc faceti o mica adancitura cu degetul , se coc la foc potrivit pe etajul de sus al cuptorului 15 minute , din cele duoa albusuri , faceti o bezea ,in care nu uitati sa adaugati doua lingurite amidon. Scoteti tava si pe fiecare fursec , puneti un varf de lingurita de bezea , mai dati tava la cuptor 10 minute la foc minim .
PS
Eu fac aceste fursecuri ,de fiecare data cand fac cozonac , si imi raman albusuri .
280 gr.faina
110 gr .unt
100 gr.nuci
70 gr. zahar pudra
2 oua
sare
vailie
esenta de migdale
Sunt delicioase , fragede si au un aspect….Va sugerez sa faceti reteta dubla .Bezeaua din duoa albusuri ,este suficienta pentru reteta dubla.
Numar de portii
50
Calorii
240
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE