Deserturi & băuturi

Fursecuri cu cereale

Text
Fursecuri cu cereale
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
fursecuri_cu_cereale_img_6390.jpg

Ingrediente

100 g făină integrală
100 g fulgi de cereale
30 g fulgi de porumb
3 linguri zahăr (de preferat brun)
2 pliculețe zahăr vanilat
1 pliculeț praf de copt stins cu zeamă de lămâie sau oțet
50 g margarină
coajă rasă de portocală (sau lămâie)
2 linguri stafide (la alegere)
lapte cât să iasă de consistența unui aluat (circa 50 ml)

Mod de preparare

Mărunțești fulgii de cereale în blender. Amesteci toate ingredientele, iar la final, adaugi laptele astfel încât să iasă un aluat consistent și omogen. Modelezi cu mâna forme rotunde și plate (ca să se coacă bine în interior) și le așezi la distanță una de alta într-o tavă, pe hârtie de copt. Introduci tava în cuptorul încălzit în prealabil și îl lași 30 de minute fără a deschide ușa în primele 15 minute. Lași fursecurile la răcit și le servești cu lapte. Sunt sățioase și bune pentru întreaga familie. Merită să le încercați!

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE