- Preîncălziți cuptorul la 250 de grade Celsius.
- Într-un bol amestecați făina împreună cu restul ingredientelor uscate ( scorțișoară, nucșoară, praf de copt, bicarbonat, cuișoare ) .
- Într-un alt bol amestecați untul împreună cu zahărul.
- Adăugați piureul de dovleac, oul și extractul de vanilie.
- Amestecați până la mixarea completă a ingredientelor.
- Adăugați ingredientele uscate și continuați să amestecați.
- Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, adăugați câte o linguriță din compoziția obținută.
- Aplatizați ușor fiecare grămadă de aluat.
- Coaceți fursecurile pentru 15 -20 de minute.
- Serviți cu zahăr pudră sau ca atare.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 320 g făină grâu
- 1 linguriță praf de copt
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 2 lingurițe scorțișoară
- 3/4 linguriță nucșoară
- 3/4 linguriță cuișoare
- 1/2 linguriță sare
- 113 g unt
- 200 g zahăr
- 1 ou
- 1 linguriță extract de vanilie
- 230 g piure dovleac
Un deliciu pentru cei mici și cei mari, fursecurile cu dovleac perfecte pentru petrecerile de toamna.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu