Home » Fursecuri cu dovleac

Fursecuri cu dovleac

  1. Preîncălziți cuptorul la 250 de grade Celsius. 
  2. Într-un bol amestecați făina împreună cu restul ingredientelor uscate ( scorțișoară, nucșoară, praf de copt, bicarbonat, cuișoare ) .
  3. Într-un alt bol amestecați untul împreună cu zahărul. 
  4. Adăugați piureul de dovleac, oul și extractul de vanilie. 
  5. Amestecați până la mixarea completă a ingredientelor. 
  6. Adăugați ingredientele uscate și continuați să amestecați. 
  7. Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, adăugați câte o linguriță din compoziția obținută. 
  8. Aplatizați ușor fiecare grămadă de aluat.
  9. Coaceți fursecurile pentru 15 -20 de minute.
  10. Serviți cu zahăr pudră sau ca atare. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

fursecuri_cu_dovleac.jpg

  • 320 g făină grâu
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurițe scorțișoară
  • 3/4 linguriță nucșoară
  • 3/4 linguriță cuișoare
  • 1/2 linguriță sare
  • 113 g unt 
  • 200 g zahăr
  • 1 ou
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 230 g piure dovleac 
Un deliciu pentru cei mici și cei mari, fursecurile cu dovleac perfecte pentru petrecerile de toamna.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE