Deserturi & băuturi

Fursecuri cu fulgi de ciocolata

  1. Topește untul și lasă-l să se răcească puțin.
  2. Toarnă-l într-un castron peste zahărul brun și zahărul tos. 
  3. Amestecă ingredientele cu mixerul.
  4. Într-un alt recipient, freacă vanilia cu oul rece și gălbenușul rece, până când capătă un aspect spumos.
  5. Încorporează făina și bicarbonatul de sodiu.
  6. Adaugă fulgii de ciocolată și amestecul din unt și zahăr.
  7. Tapetează o tavă cu hârtie de copt. 
  8. Preîncălzește cuptorul la 170 de grade.
  9. Cu ajutorul unei linguri, ia câte o cantitate din compoziție și dă-i drumul în tavă.
  10. Lasă distanță între fursecuri de aproximativ 8 cm.
  11. Coace fursecurile în jur de 17 minute. 

 Credit Foto: Fotolia/ Mara Zemgaliete

Poza principala

fursecuri_cu_fulgi_de_ciocolata.jpg

  • 150 g unt
  • 125 g zahăr brun
  • 100 g zahăr tos
  • 2 lingurițe esență vanilie
  • 1 ou rece
  • 1 gălbenuș
  • 300 g făină
  • jumătate linguriță bicarbonat sodiu
  • 300 g fulgi de ciocolată
Cui nu îi plac dulciurile rapide? Aceste fursecuri sunt delicioase și se prepară ușor.
Numar de portii
14 fursecuri
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE