- Topește untul și lasă-l să se răcească puțin.
- Toarnă-l într-un castron peste zahărul brun și zahărul tos.
- Amestecă ingredientele cu mixerul.
- Într-un alt recipient, freacă vanilia cu oul rece și gălbenușul rece, până când capătă un aspect spumos.
- Încorporează făina și bicarbonatul de sodiu.
- Adaugă fulgii de ciocolată și amestecul din unt și zahăr.
- Tapetează o tavă cu hârtie de copt.
- Preîncălzește cuptorul la 170 de grade.
- Cu ajutorul unei linguri, ia câte o cantitate din compoziție și dă-i drumul în tavă.
- Lasă distanță între fursecuri de aproximativ 8 cm.
- Coace fursecurile în jur de 17 minute.
Credit Foto: Fotolia/ Mara Zemgaliete
Poza principala
- 150 g unt
- 125 g zahăr brun
- 100 g zahăr tos
- 2 lingurițe esență vanilie
- 1 ou rece
- 1 gălbenuș
- 300 g făină
- jumătate linguriță bicarbonat sodiu
- 300 g fulgi de ciocolată
Cui nu îi plac dulciurile rapide? Aceste fursecuri sunt delicioase și se prepară ușor.
Numar de portii
14 fursecuri
Facebook Comments
Adaugă comentariu