1.Rupe ciocolata bucăţele şi pune-o într-un castron mai mare. Toarnă frişca într-o crăticioară şi pune-o pe foc.
2.Când e aproape să dea în clocot, toarn-o peste ciocolată şi amestecă susţinut, până se topeşte ciocolata. Adaugă acum untul făcut bucăţi şi amestecă din nou cu grijă până se omogenizează. Lasă la frigider cât ai nevoie.
3.Dacă musafirii au venit pe nepusă masă, scoate crema din frigider și las-o doar zece minute apoi cu poşul pune cremă pe jumătate din cantitatea de biscuiţi.
4.„Acoperă“ cu bisuiţii rămaşi şi serveşte imediat. Aceste fursecuri cu ganache de ciocolata se potrivesc de minune cu şampanie sau vin spumant demi-dulce.
foto: Photoland/Photocuisine
Poza principala
Galerie foto
Un dulce de după-amiază, fin şi senzual, cum numai o cremă de ciocolată poate fi, cu care poţi impresiona fără să munceşti prea mult. Incearca aceste fursecuri cu ganache de ciocolata si nu vei da gres.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu