Incalzesti cuptorul la 160° ( sau treapta 3 de caldura – moderata). Ungi cu unt o tava de copt. Bati albusurile pana devin spuma. Incorporezi incetul cu incetul sare, zahar si zeama de lamaie, apoi coaja de lamaie, pana spuma e completa.
Amesteci bine si nucile macinate in spuma de oua. Cu ajutorul a doua lingurite umezite iei gramajoare pe care le asezi in tava, lasand distanta intre ele.
Le decorezi cu bucati de nuci pecan, apoi le dai la copt circa 25 de minute. Dupa ce le scoti din cuptor, le lasi la racit si le aduci la masa.
Sursa: Revista FEMEIA.
Poza principala
Galerie foto
2 albusuri
100 g nuci pecan macinate
150 g zahar
un pic de sare
zeama de la 1/2 de lamaie
2 lingurite de coaja rasa de lamaie
unt pentru tava de copt si 40 de bucati de nuci pecan, pentru decor
Nucile Pecan au miezul asemanator cu cel al nucilor obisnuite, coaja este insa neteda si lucioasa, de culoare bruna, usor de spart.
Numar de portii
30 de bucati
Facebook Comments
Adaugă comentariu