1.Bate un ou cu zahărul. Adaugă trei linguri cu zeamă din compot, apoi încorporează treptat untul topit și răcorit. La final, adaugă făina proaspăt cernută, praful de copt și sare.
2.Din compoziţia astfel obţinută, pune cu linguriţa grămăjoare într-o tavă unsă și tapetată cu hârtie de copt. Lasă spaţiu între ele, pentru a avea loc să se întindă. Coace-le la cuptor, la foc moderat, 15 minute.
3.Separat, bate albușul. Adaugă treptat zahărul pudră și sucul de lămâie, până obţii o spumă albă ca zăpada. Unge fursecurile cu spumă de albuș și așază deasupra câte o jumătate de piersică sau caisă scursă.
Poza principala
Galerie foto
1 compot piersici
180 g zahăr
200 g zahăr pudră
2 ouă
250 g făină
80 g unt
1 lămâie
1 pliculeţ cu praf de copt
sare
Numai bune pentru o zi tihnita de duminica, de rontait la televizor!
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu