1.Într-un castron, freacă untul sau margarina cu zahărul și zahărul vanilat până se topește complet.
2.Untul trebuie să fie la temperatura camerei. Adaugă gălbenușul, iar când s-a încorporat, presară făina proaspăt cernută, amestecând bine.
3.Cu ajutorul unei linguriţe, ia din compoziţia astfel obţinută și pune grămăjoare pe o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină.
4.Așază pe fiecare câteva vișine scurse bine și lasă la cuptor 15 minute, la foc potrivit. Scoate-le pe un platou și pudrează-le cu zahăr.
Poza principala
Galerie foto
200 g unt
100 g zahăr pudră
300 g făină
1 gălbenuş
1 pliculeţ cu zahăr vanilat
vișine din vișinată
Delicioase si fragede de ti se topesc în gură! Incearca-le si tu!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu