1.Amestecă toate ingredientele și frământă un aluat omogen.
2.Învelește-l într-o folie alimentară și dă la frigider pentru o oră.
3.Întinde aluatul pe masa înfăinată și decupează fursecurile.
4.Așază-le pe tava tapetată cu hârtie de copt și dă-le la cuptor până se rumenesc ușor.
5.Scoate fursecurile fragede pe un grătar, să se răcească, și depozitează-le în cutii metalice sau borcane cu capac.
Sugestie. Pune 15-20 de fursecuri fragede într-o folie de celofan, leag-o cu fundă și ai obținut un cadou tare gustos de Moș Nicolae.
Poza principala
Galerie foto
300 g făină
100 g zahăr
180 g unt moale (nu topit)
1 ou
1 pliculeț cu praf de copt
1 pliculeț cu zahăr vanilat
sare
Fursecuri fragede perfecte lângă o cană cu lapte la micul-dejun sau lângă o cafeluță.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu