Home » Fusilli colorate cu pui si legume

Fusilli colorate cu pui si legume

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Fierbeti puiul in apa cu vin, busuioc, oregano si usturoi. Scoateti puiul si taiati-l cubulete. Scurgeti lichidul in care a fiert si pastrati o cana si jumatate din acesta zeama, aruncand restul ingredientelor folosite in aceasta etapa.

Separat, incalziti putin ulei intr-o tigaie mai mare. Adaugati legumele si sotati-le pentru cateva minute, pana se inmoaie. Puneti zeama pastrata si amestecati. Continuati sa fierbeti pentru 5 minute.

Adaugati puiul si pastele, amestecati, potriviti de sare si piper si fierbeti pentru inca 5 minute.

Serviti cald sau rece, cu putin marar pe deasupra.

Poza principala

fusilli_colorate_cu_pui_si_legume_400.jpg

450 g paste fusilli colorate
1/4 cana vin alb sec
1 lingurita busuioc uscat
1 lingurita oregano uscat
2 catei de usturoi, decojiti si taiati
450 g piept de pui
1 1/2 lingura ulei de masline
3 morcovi, taiati cubulete
2 ardei grasi verzi, taiati cubulete
2 ardei grasi galbeni, taiati cubulete
1 borcan mic fasole verde
marar
sare si piper

Una din preferatele noastre: nota zece atat pentru gust, cat si pentru impresia artistica.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.