Mâncăruri

Fusilli cu mentă

Text
Fusilli cu mentă
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
fusili_cu_menta_mg_0366_.jpg

Ingrediente

150 g fusilli (paste spirale) fără ou
100 g telemea slabă de vacă
1 lingură frunze proaspete de mentă
2 linguri ulei de măsline
sare.

Mod de preparare

Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi în strecurătoare și le treci printr-un jet de apă rece. Speli frunzele de mentă și le tai mărunt. Dai telemeaua pe răzătoarea mare.
Într-un vas termorezistent, amesteci pastele cu brânza, uleiul de măsline, menta, sare după gust și puțină apă în care au fiert pastele. Dai vasul la cuptor până se mai topește brânza.
Sfat: Numărul redus de proteine recomandă rețeta și bolnavilor de gută, reumatism sau litiază renală urică.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE